Snimak postojećeg stanja

Zagreb
Tina Ujevića 5

099/821-7583
info@adris-net.hr

AKCIJA

Snimak postojećeg stanja

Snimka postojećeg stanja prikazuje stvarno stanje na objektu koji se legalizira. Snimku postojećeg stanja napravit će inženjer građevinske i geodetske struke nakon što na terenu provedu mjerenje vašeg objekta. Ti podaci su nam važni jer ćemo ono izmjereno usporediti s postojećom dokumentacijom te utvrditi je li dio građevine sagrađen prije 1968. godine ili ima već (neku) građevinsku dozvolu. Ti podaci su nam važni kako bismo smanjili troškove legalizacije objekta.

Na terenu svakako mora biti inženjer geodetske struke jer će on utvrditi je li postojeći objekt ucrtan u katastru i to u postojećim gabaritima. Ukoliko se pokaže da nije, morat će raditi geodetski snimak a potom i upis objekta u katastar i zemljišne knjige.


Naša tvrtka šalje oba inženjera na teren kako se ne bi dogodilo da moramo ponovo izlaziti na teren zbog snimanja što može prouzročiti dodatne troškove.

Za sve upite i pojašnjenja slobodno nazovite naš call centar u kojem će vam objasniti cijelu proceduru  i odgovoriti na sve vaše upite. Možete nas ovdje kontaktirati.